Dronning i eget Liv - TNT Landskap
783
post-template-default,single,single-post,postid-783,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Person sitter på bakken

Dronning i eget Liv

Dronning i eget liv, ble til under gjennomføring av anleggsgartnerkurs for Kriminalomsorgen.

Vi bygde en sneile, antagelig fordi en av deltagerne var ekstremt redd sneiler. Gjennom prosessen på 18 uker ble følehornene gjort om til følehorn med gullkroner på.

I teamet er ulikheten en styrke og alle har styrker, det kan bare hende at de er en godt bevart hemmelighet. Hemmeligheter kan vi ikke gjøre noe med, men når vi gjennom Team, bygger tillit og trygghet, blir disse hjemlighetene synlig.

Hemmeligheter som kunnskap og ferdigheter om, To punkts perspektiver, lærerrollen, linjeføring og kunstnerisk talenter. Ferdigheter som er støttende, lyttende, deltagende, hjelpende, respekt for hverandre og ikke minst ønske om å være sammen fordi vi har det hyggelig og trenger andre for å se oss selv.

Fantastiske reiser i den enkelte og nydelige arbeider som vi får til sammen.

Det er viktig og deilig å være- Dronning i eget liv

Det gir frihet for de valgene vi tar, for at mine valg er mine, og jeg har sett at det er mulig å velge. Det betyr at vi må tåle at ikke alle er enige, men vi kan lever hver dag med oss selv.

Takk for deltagelse og tillit til at vi leder og deltar i prosessen.

Tone