Drift og skjøtsel av grøntanlegg - TNT Landskap
543
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-543,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Drift og skjøtsel av grøntanlegg

En sentral del av vårt arbeid er å drifte og utvikle små og mellomstore grøntanlegg både for privat og offentlig sektor.

Drift og skjøtsel ev grøntanlegg handler om å forstå hva kunden ønsker og hva arkitekten eller planleggerens intensjon med anlegget er. En viktig del av dette er å forstå endringene gjennom året og bruken av det enkelte anlegget.

For oss, når vi jobber med grøntanlegg, er det viktig å kjenne til plantenes behov og vekstfaktorene på det enkelte sted opp mot historiske perspektiver. Da må vi kjenne igjen og registrere de plantene som allerede er der, samtidig som vi velger metode og redskap for en god og rasjonell fremdrift. Alt dette tar vi med oss inn i planleggingen for fremtidig bruk.

Alle hos oss er Fagarbeidere, teknikere eller Mestere. Vi skal alltid ha en lærling eller en som ønsker å lære den kunnskapen vi har. Det er også en måte å sikre framtida på.