Opplæring, utvikling og teambygging - TNT Landskap
545
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-545,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Opplæring, utvikling og teambygging

I en gruppe, et lag eller en klasse blir ulikheter ofte sett på som en utfordring.

I TNT Landskap velger vi å se nettopp ulikheter som styrken i et team.

Utvikling av ledere, elever eller en gruppe, handler om å forstå det enkelte individ opp mot den rollen som er ønsket. I TNT Landskap bruker vi Relasjonskompetansen sitt kartleggingsverktøy for å se det såkalte 24-timers mennesket. Grunntanken i dette er at individet er helt og at det som skjer 24 timer i døgnet påvirker de valgene vi tar på jobb, i teamet, som leder eller som student. Vår pedagogiske plattform er Relasjonspedagogikk og lederstilen er det som kalles Relasjonsledelse.

Vi gir veiledning, tilrettelegger for kurs, gjennomfører praktiske kurs eller opplæring. Vi leder også en omstilling eller en utvikling av folk eller anlegg, etter bestillers ønske og behov.